NEN Keuringen

We kunnen u ook van dienst zijn met het keuren van uw middelen volgens de geldende vca normen. We kunnen de werkzaamheden bij u in de werkplaats of op de bouwlocatie uitvoeren. Zo hoeft u uw gereedschap of klimmateriaal niet te missen en kan het werk gewoon doorgaan.

NEN3140 gereedschap keuren
Betrouwbaar gereedschap is een noodzaak voor kwaliteit. Het gereedschap wordt door ons vakkundig gekeurd, geregistreerd en voorzien van een keuringssticker.

Inspectie klimmaterieel
Wij verzorgen ook periodieke inspecties volgens NEN2484 richtlijnen voor klimmaterieel en NEN2718 voor rolsteigers. We inspecteren klimmaterieel op slijtage, vervorming, scheurvorming en het correct functioneren van het draagbaar klimmaterieel.
Het klimmaterieel wordt door ons vakkundig gekeurd, geregistreerd en voorzien van een keuringssticker.

Inspectie valbeveiligingsmaterialen
Verder kunnen we ook de jaarlijkse inspecties van (val)beveiligingsmiddelen, zoals harnasgordels en veiligheidshaken verzorgen.

Certificaat
De materialen krijgen een uniek nummer en na goedkeuring een certificaat. Ook kunnen we desgewenst periodiek onderhoud voor u verzorgen en indien nodig gelijk reparaties uitvoeren. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie.

NEN keuringen

Offerte aanvragen

[wpforms id=”467″ title=”false” description=”false”]