Welkom bij Van der Graaf Multiservice!

Een nette en schone omgeving is prettig voor uw medewerkers en werkt motiverend. Even belangrijk is de uitstraling van een schoon en verzorgd bedrijf: uw visitekaartje aan de klant. Wij werken graag helder, zowel in communicatie, calculatie als uitvoering. Dankzij de korte lijnen binnen onze
organisatie reageren wij snel op vragen en klachten van onze opdrachtgevers.
U kunt elke denkbare combinatie van schoonmaakwerkzaamheden door ons laten uitvoeren. Door middel van gericht advies geven wij duidelijkheid omtrent alle mogelijkheden. Ook na de start van de werkzaamheden onderhouden wij goed contact met de aangewezen contactpersoon. Zo werken we samen naar het hoogst haalbare resultaat!
Naast de overduidelijke waarde van kwalitatief en efficiënt werk, is betrouwbaarheid van groot belang voor onze klanten. Wij hechten zeer veel waarde aan de relatie met onze klanten, die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Vanaf een offerte aanvraag tot en met de uitvoering van de werkzaamheden denken wij graag met u mee. Over de mogelijkheden.
Kennis van materialen, producttoepassing en natuurlijk de nodige praktijkervaring zijn belangrijk om u voorafgaand aan een offerte gericht te informeren. Voor elke specifieke schoonmaakvraag weten wij welke oplossingen er zijn in toe te passen producten en werkwijze.
Op de werkvloer is ervaring belangrijk om in te spelen op veranderingen, zaken die extra aandacht behoeven, of juist efficiënter kunnen. Vanzelfsprekend houden wij onze kennis up-to- date omtrent ontwikkelingen, nieuwe producten en werkmethoden die zich aandienen in de schoonmaakbranche.

Contact

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen via onze Facebook is ook mogelijk.
graaf multiservice

Contactformulier